Planning pups

Wij hopen eind 2023, begin 2024 ons eerst nestje te verwelkomen. Maar alles hangt af van moeder natuur. Alle testen van Lizzie zijn netjes uitgevoerd en ze is goedgekeurd om te starten. 

De gezondheid van de pups hangt hiervan af en dat vinden wij dus heel belangrijk, belangrijker dan de kleuren dat er gaan uit verder komen.  We kunnen wel veel willen, maar het belangrijkste in het hele verhaal is dat de honden gezond zijn!

Van zodra Lizzie loops is, gaat het proces starten.

Van zodra we hierover meer info hebben, dan gaan jullie dat hier zien verschijnen !

 

 

Lizzie is in de eerste week van januari gedekt door knappe Guus van Labradoodles Playground.

Op 1 februari weten we met zekerheid of de dek gelukt is, dus duimen maar. Indien de dek gelukt is worden er begin maart 2024 pups.

UPDATE : de dek is gelukt ❤️🐶🐶🐶🐶 , Lizzie is trotse mama geworden van 4 pupjes ❤️. Ze zijn allemaal al besproken!

 

Om er zeker van te zijn dat onze pups een liefdevolle thuis krijgen en er voldoende tijd en aandacht kan besteed worden aan het nieuwe huisgenootje, nodigen wij je altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek, alvorens wij tot een definitieve inschrijving voor een pup overgaan. Er komt heel wat kijken bij een Australische Labradoodle, zoals bv. een goede vachtverzorging, deze kunnen we jullie dan al even mededelen zodat jullie hier nog eens goed over kunnen nadenken. Het zijn bovendien actieve en intelligente honden die aandacht, training en beweging nodig hebben. 

Onze pupjes worden verkocht onder contract, ze moeten dus rond de leeftijd van een jaar tot anderhalf jaar verplicht gesteriliseerd/gecastreerd worden. Dit omdat wij veel waarde hechten om het ras gezond en zuiver te houden en dus geen voorstanders zijn van gelegenheidsnestjes. 

 

Heeft u interesse in een pup van ons, kan u ons altijd contacteren op bminedoodles@gmail.com .

Maak jouw eigen website met JouwWeb